Ontdek onze vlaamsche keuken

In onze hygiënisch ingerichte keuken bereiden wij op snelle en professionele wijze de lekkerste Vlaamse gerechten die er zijn. Om het allemaal nog een extra Vlaams kwaliteitscachet te geven, werken we voor onze basisproducten enkel met lokale leveranciers. Zo komt al ons vlees bijvoorbeeld enkel van blauw-witte eenjarige koeien die gekweekt worden op Vlaamse weiden.

De konijnen worden geleverd door konijnenboeren die hun dieren op stro kweken. Fruit en groenten worden iedere dag supervers aangeleverd door de specialist terzake.
We hebben dagelijks verse vis uit de vismijn van Oostende . Onze wijnen worden geleverd door gerenommeerd wijnhandelaar Crobé uit Kortrijk.

U merkt het, wij staan voor lekker bereid, vers en traceerbaar voedsel dat u de lokale topkwaliteit van Vlaamse voedselproducenten helpt ontdekken en perfect onze Bourgondische achtergrond weerspiegelt.

Zo brengen wij u bij ieder gerecht een cumulatie van kwaliteit. Die vindt je terug vanaf de productie van de basisingrediënten over professionele en authentieke bereiding tot correcte en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Met andere woorden... Culinair genot.

En wij beleven er evenveel plezier aan als we u tijdens het eten zien genieten en u glimlachend onze zaak verlaat.

Welkom in ons gezellig restaurant, dat lokale keuken op grootmoeders wijze serveert.

Tevens kunt u 's namiddags genieten van onze wafels en pannenkoeken

Wij bieden u een prachtig gamma van onze Belgische bieren