Ons concept

Adults Only

Wij zijn een huiskamerrestaurant voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf 14 jaar. Binnen ons concept idee ligt het creëren van een sfeer die niet aflatend de mogelijkheid biedt om te kunnen ontspannen. Een middag genieten of avondje uit de stress en sleur van het dagelijkse leven moet volgens ons kunnen en daarvoor kan je bij De Vlaamsche Pot terecht.

No WiFi

Bij ons in het restaurant is er geen wifi aanwezig. Simpelweg omdat wij willen dat de mensen die bij ons komen eten hun volle aandacht voor elkaar en voor het eten geven. Dit alles als quality time concept zonder de afleiding van het internet. Genieten van de gerechten in aanwezigheid van goed gezelschap. 

Informatie

De Vlaamsche Pot is een huiskamerrestaurant waar je echte Vlaamse kost kan proeven. Niet zomaar de klassiekers zoals grootmoeder ze bereidde, maar met evenveel liefde klaargemaakt. Proef zeker eens ons gerecht met zijn wereldberoemde stoofvlees, die werd uitgeroepen als beste stoofvlees van de stad Brugge. 

Proef zeker eens ons gerecht met zijn wereldberoemde stoofvlees, die werd uitgeroepen als beste stoofvlees van de stad Brugge.

Wij moeten er wel bij vertellen dat wij niet toelaten om gerechten te delen, voorgerechten worden alleen geserveerd met een hoofdschotel.

Er moet wel bij verteld worden dat wij kinderen ontvangen vanaf 14 jaar.

Welkom in ons gezellig restaurant, dat lokale keuken op grootmoeders wijze serveert.

Tevens kunt u 's namiddags genieten van onze wafels en pannenkoeken

Wij bieden u een prachtig gamma van onze Belgische bieren